Magazín Newsweek tak bude mít za svou 78 letou historii nejvíce sexy titulní stranu. Obálka zdobí hereččina tvář se smyslnými rty s nápisem "Angie". Uvnitř magazínu je obsáhlý rozhovor s Angelinou nejen o její filmové kariéře a rodině, ale také o její činnosti v OSN. Magazín s Angelinou vyjde 5. prosince.

Angelina se rozvyprávěla o své funkci velvyslance pro OSN a také o svém režijním debutu "In the Land of Blood and Honey". Snímek bude mít v Americe premiéru 23. prosince. Kvůli jejímu filmu na Angelinu podal žalobu jeden z chorvatských novinářů. Ten tvrdí, že mu Jolie ukradla námět na film. Před čtyřmi lety napsal článek, který až nápadně připomíná děj filmu.

Novinář James J. Braddock (vl. jm. Josip J. Knezevic) se v žalobě odvolává na některé pasáže z filmu, které se podle něj shodují s jeho článkem a žádá vysoké odškodné.

Děj filmu pojednává o válce v Bosně a byl natáčen v Sarajevu. Film vypráví milostný příběh Srba a Bosňačky na začátku války a vliv, jaký válka na vztah milenců měla. Podle bosenské herečky Zany Marjanovič, která hrála hlavní roli, jde o příběh lásky, k níž došlo během války v Bosně. Film podle ní nepodporuje a nestranní žádným politickým postojům.

Fotogalerie
11 fotografií