Amenová se nechvalně proslavila strašnou angličtinou, kterou předvedla na mezinárodní soutěži krásy v roce 2010. Ve spotu se představila jako Miss Slovensko a ne svým jménem. Pak se vymlouvala, že to tak řekla schválně.

Jen pár měsíců po soutěži slovenská misska otěhotněla. To dlouho tajila. Pak už to na ní ale bylo vidět a musela s pravdou ven. Na začátku srpna porodila holčičku, která dostala jméno Nicol Anna. A teď, jak uvedl server Topky.sk, slovenský Top Star magazín zjistil, že ještě před porodem stihla vdát za otce své dcery! "Vzali jsme se na magické datum, 8. 8. v 8 hodin ráno na úřadě," svěřila se kráska.

Manželství jí svědčí

Misska prozradila i detaily svatby. Nefotili se a na sobě měla netradiční oblečení. "Vzala jsem si černé legínky, možná i podpatky a nějaké černé sáčko. Když jsme přišli na úřad, starostka se ptala, kdo že je vlastně nevěsta," vyprávěla se smíchem. Vzhledem k tomu, že měla těsně před porodem, sáhla do skříně po něčem, v čem jí bylo pohodlně. "Oblékla jsem si to, v čem mi bylo dobře," dodala.

Od srpnového porodu Amenová zhubla už 21 kilogramů. Jak? Pravidelně cvičí, ale prý jí prospívá i manželský život. "Cítím se super. Myslím si, že když člověk s někým žije už dlouho, svatbou se nic nezmění," uzavřela.

Fotogalerie
7 fotografií