Hradbu mlčení zpěvačka prolomila i kvůli spekulacím, že se jedná o pouhý marketingový tah. Jak jí, tak i Rytmusovi totiž v současnosti vychází nové album. „Myslím, že fotografie mluví za vše. Není to mediální fraška,“ přiznává a zároveň brání svou lásku.

A stejně tak ji zlobí dezinformace, které šíří jiní. „Zatím jsme ani já, ani on neřekli médiím větu, a stejně je venku několik zaručených informací o tom, kdy jsme se dali dohromady, jak jsem ho představila dceři, jak plánujeme společné Vánoce. Dokonce jsem si přečetla jeho přímou řeč, kterou přepsali ze starého článku, kde obsah vět patřil ne mně, ale jeho bývalé přítelkyni. Stačilo jen změnit jméno,“ říká Dara.Proto nechce přilévat olej do ohně. „Ani já, ani on necítíme potřebu vysvětlovat, co spolu máme a jak vážné či nevážné to mezi námi je,“ dodává.

Oba interpreti se znají už šest let, seznámili se při práci na hitu Party DJ, kde Patrik rapuje. Jenže oba byli zadaní, Dara navíc dva roky nato těhotná s dcerou Laurou, a tak si museli na proměnu vzájemné chemie v něco víc počkat.

„Jsou teď spolu každou volnou chvíli. Daře na tom vztahu dost záleží a je šťastná. Takhle zářila naposledy před pěti lety, kdy se zamilovala do Matěje Homoly. Ale je rozumná, dospělá a životem vyškolená,“ myslí si zdroj z jejího okolí. „Patrik za Darou jezdí třeba večer po vystoupení, druhý den jede domů, ten další je zpět. Respektuje její život mámy, čas, který tráví s Laurou i Matějem. Navíc Matěj se vyjádřil, že jejich vztahu fandí, čímž se Daře dost ulevilo,“ uzavírá.

Veškeré překážky tak milencům z cesty zmizely, než však začnou myslet na dítě, chtějí vztah prověřit a oba si musí být jistí, že jsou pro sebe ti praví…

Fotogalerie
6 fotografií

Fotogalerie
6 fotografií