Bylo to takové ranní pokouřeníčko na balkóně. Tam se oba partneři vydali po prohýřené noci. Oba jen v trenkách kouřili na terase svého hotelu. Ani jim nevadilo, že je při tom fotí fotografové. George tak zřejmě našel potěšení v jiné mužské náruči.

Georgův expřítel Kenny Goss, texaský obchodník s uměním, bojoval dlouhou dobu s alkoholismem. Nedokázal ustát smrt svých rodičů a podlehl závislosti. „Bojoval dlouho s alkoholem, ale nakonec to vzdal a začal bojovat sám se sebou.,“ vysvětlil Michael, co stálo za bolestivým rozchodem.

George Michael byl se svou láskou Gossem od roku 1996. První zaváhání jejich vztahu bylo vidět loňského roku, když byl Michael zatčen za řízení pod vlivem drog. Goss ho nepodpořil a vztah krachnul.

Od té doby napsal Michael několik vášnivých balad, ve kterých je znát, hlavně v barvě jeho hlasu, emoční trhliny na jeho srdci. „S rozchodem jsem se zatím nedokázal vypořádat, věřím ale, že mi turné pomůže nalézt v sobě vnitřní klid,“ dodal. Aktuálně George Michael zavítal i do Prahy, kde vystoupil v pondělí večer v O2 Areně.

Fotogalerie
4 fotografie