Hugh při návštěvě Berlína povečeřel s mladou zpěvačkou v luxusní restauraci. Podle německého deníku Bild se cestou zpět k hotelu procházeli nočními ulicemi. Nakonec si vzali taxi, kde se pak vášnivě líbali na zadním sedadle.

Mladá zpěvačka se s Grantem seznámila v Londýně, když šla na večeři se svým producentem Guyem Chambersem, který jí vydává desku. Shodou okolností tam byl na večeři i Grant. S mladou zpěvačkou si evidentně padli do oka.

"Byla jsem v Londýně s Guyem, abych si promluvila o své první desce. Povečeřili jsme v restauraci, kde s námi byl i Hugh Grant. Sedli jsme si a od té doby jsme přátelé, kteří si velmi dobře rozumí. Ale rozhodně v tom není nic víc. Nyní je v Berlíně, tak mě pozval na večeři. To je vše," řekla Bildu Elisa. Podle fotek, které paparazzi pořídili, a náhodných svědků to ale vypadá na něco víc. Možná chtějí románek mezi sebou utajit kvůli tomu, že se Grantovi před pár týdny narodila dcera, kterou má s Číňankou Hong.

Grant byl v Berlíně kvůli natáčení nového snímku Cloud Atlas s Tomem Hanksem a Halle Berry. V době narození své dcery byl v pondělí ve Skotsku na golfovém turnaji. Když se zprávu dozvěděl, přijel do Londýna. V nemocnici pak na návštěvě strávil půl hodiny. Hugh se rozhodl o dceru i její matku postarat. Proto jim pořídil dům za více jak milion liber poblíž své rezidence.

Fotogalerie
7 fotografií