Lindsay by totiž jinak hrozilo porušení smlouvy s vydavatelem Hughem Hefnerem. Proto jí její právnička vyhandlovala ještě týden svobody. Nejprve tedy dofotí nahé snímky a na nějaký čas přeruší své povinné práce v márnici a půjde si odsedět trest. Po třiceti dnech opět naskočí uklízet do márnice, aby si zbylé hodiny odpracovala. Pokud to nedodrží, hrozilo by jí vězení na 270 dnů. Lindsay do vězení nastoupí 9.11. Soudce odmítl domácí vězení, se kterým má neposlušná herečka bohaté zkušenosti.

Lindsay ale podle zdrojů ze soudu, byla prý z rozhodnutí spokojená. Při odchodu měla polohlasně říci "díky bohu". Vzhledem k tomu, že jsou americké věznice přeplněné, může být její trest zkrácen. Na to zřejmě Lindsay spoléhá. Podle posledních informací serveru TMZ.com Lohan s největší pravděpodobností ani nepřevlékne vězeňský mundúr. Ve vězení se tedy neohřeje a odpyká si trest doma.

Fotogalerie
11 fotografií

Herečka se k soudu ve středu dostavila v modrých šatech s bílými puntíky a obličej maskovala slunečními brýlemi. V soudní síni byla na Lindsay znát velká nervozita. Neustále si kousala rty nebo si hrála s vlasy. Po vynesení rozsudku si Lohan opravdu oddechla. Hrozil jí totiž mnohem vyšší trest. Zdá se, že se Lindsay rozhodla už sekat latinu a uklízení záchodů v márnici jí udělilo pořádnou lekci do hvězdného života hollywoodské herečky.

Lohan byla zatčena 19. října za porušení podmínky. Za krádež náhrdelníku z obchodu měla nastoupit do nápravného ženského centra. To však neudělala. Ještě v ten den ale byla z vězení propuštěna na kauci sto tisíc dolarů (cca 1,8 mil Kč). Další soudní stání bylo stanoveno na 3. listopad. Mezitím si Lindsay odpykávala trest povinnou prací v márnici, kde uklízela. Ani to ale na přísnou soudkyni Sautner neudělalo dojem a Lindsay Lohan opět poslala do vězení...