Album s novými nebo předělanými starými písněmi by mělo vyjít 5. prosince a velká část z prodeje půjde na její nadaci, kterou založil zpavaččin otec Mitchell po její smrti. Rodina doufá, že třetí album, vydané po její smrti, bude stejně úspěšné jako dvě předešlá. První s názvem Frank bylo vydané v roce 2003, druhé bylo vydáno s velkým úspěchem v roce 2006 s názvem Back To Black. "Věříme, že to bude jeden z velkých holdů na její počest a album bude úspěšné," doufá Mitch.

Amy Winehouse byla nalezena mrtvá ve svém bytě v Londýně 22. července 2011. Podle nejnovějších toxikologických výsledků zemřela na otravu alkoholem a ne na předávkování tvrdými drogami, jak se po smrti spekulovalo. Její srdce takový nápor už nevydrželo.

Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures - seznam písní nového alba

Album Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures
Autor: Reprofoto: Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures

1. OUR DAY WILL COME (Reggae verze): Melodie 60. let, produkce Salaam Remi. Nahráno v květnu 2002.

2. BETWEEN THE CHEATS: Amyna vlastní zkomponovaná píseň, nahrána v květnu 2008 v Londýně, produkce Salaam Remi.

3. TEARS DRY: Amyna balada, kterou poprvé nahrála v listopadu 2005 v Miami s producentem Salaamem Remim.

4. WAKE UP ALONE: První píseň napsaná pro album Back To Black. Nahrána v květnu 2006, produkce Paul O'Duffy.

5. WILL YOU STILL LOVE ME TOMORROW: Klasická píseň napsaná Carole King-Shirelle. Produkce Mark Ronson, nahrána v září 2004.

6. VALERIE: Jedna z Amyných jukeboxových favoritů. Nahrána v prosinci 2006, produkce Mark Ronson.

7. LIKE SMOKE featuring Nas: Amy nazpívala píseň se svým kamarádem rapperem Nasem. Produkce Salaam Remi. Nahráno v květnu 2008.

8. THE GIRL FROM IPANEMA: První píseň, kterou Amy nazpívala v osmnácti letech. Produkce Salaamen. Nahráno v květnu 2002.

9. HALFTIME: Opět vydařená spolupráce s producentem Salaamem. Nahráno v srpnu 2002.

10. BEST FRIENDS: První naživo zaznamenaná Amyna píseň od producenta Salaama Remiho. Nahráno v únoru 2003.

11. BODY & SOUL with Tony Bennett: Jazzová klasika nazpívaná společně s Tony Bennett. Nahráno v květnu 2011, produkce Phil Ramone.

12. A SONG FOR YOU: Velmi emocionální píseň přezpívaná od zpěvačky Donny Hathaway. Píseň byla nahrána na jaře 2009 na jeden zátah. Amy pouze zpívala a hrála na kytaru. Produkce Salaam Remi.

Fotogalerie
7 fotografií