Rocková legenda upadla v hotelové koupelně. Tyler je společně s kapelou ubytovaný v paraguayské metropoli Asunción. Podle hotelové obsluhy to byl ošklivý pád, při kterém si zpěvák vyrazil dva zuby. Odneslo to také jeho pravé oko, na němž má velkého monokla. Tyler má v Paraguayi vystoupit na rockovém festivalu.

Podle zaměstnance hotelu Bourbon u Asunciónu Tylerovi po nehodě krvácela hlava. Zraněný zpěvák strávil v nemocnici čtyři hodiny. Tyler nyní poprvé o své nehodě promluvil. Tvrdí, že se mu z ničeho nic udělalo špatně a omdlel. "Upřímně řečeno, prostě jsem omdlel. Upadnul jsem na tvář a pak se probudil, jak na mě tekla proudem voda. Vůbec jsem nevěděl, kde to sakra jsem," popsal zpěvák svou nehodu.

Tylerovi jeho zranění ale nebránilo v koncertování. Dva zuby rychle nahradil umělými fazetami a monokl zatřel make-upem. Manažer skupiny tvrdí, že za pád ve sprše může otrava jídlem.

"Steven něco špatného snědl a to způsobilo dehydrataci, která vedla k omdlení," snažil se vysvětlit Tylerův pád manažer. Kapela má momentálně sérii koncertů po latinské Americe.

Fotogalerie
7 fotografií