Zpěvačka, která má se svým manželem tříletá dvojčata, byla první, která navrhla rozchod. Jak se nyní zdá, emočně to Jennifer nezvládá. Lopez se rozhodla ukončit vztah s manželem kvůli tomu, že ji v životě omezoval a snažil se jí řídit. To si temperamentní zpěvačka už nenechala dál líbit a raději vztah ukončila.

Z obrázků z koncertu v Mohegan Sun Aréně v americkém Connecticutu je ale vidět, že svého manžela stále miluje. Při písni "If You Had My Love" měla co dělat, aby se nerozbrečela. To se nakonec stalo, když dozpívala. Publiku se poté svěřila, že je to první píseň, kterou napsala o lásce. "Co je to láska?" zeptala se a pokračovala: "Od doby, kdy jsem psala svůj poslední song o lásce, se toho hodně změnilo."

Píseň If You Had My Love složila v době, kdy Jennifer začala chodit s americkým rapperem Puffem Diddym. Po třech letech vztah skončil a provdala se za tanečníka Chrise Judda. Manželství jí však moc dlouho nevydrželo. Kromě románku s Benem Affleckem, prožila nejdelší vztah právě se svým manželem Marcem. S ním popová diva vydržela sedm let.

Fotogalerie
8 fotografií