Nancy Dow byla před měsícem ve vážném stavu odvezena do nemocnice v Los Angeles. Postihla ji mrtvice. Aniston byla tehdy zdrcená. Jennifer s matkou totižléta nekomunikovala a z minulosti si sebou nesly několik sporů. Bála se, že kdyby její matka zemřela, neměla by šanci si k ní opět najít cestu.

Jenže Jennifer o svou matku zřejmě zas tak nestojí. Po propuštění z nemocnice se o ní stará zdravotní sestra. Jennifer si Nancy do svého domu, jak by se očekávalo, nenastěhovala. Raději si užívá volného času s milencem Justinem Therouxem tisíce kilometrů daleko od LA v New Yorku.

V roce 2000 svou matku dokonce nepozvala ani na svatbu s hercem Bradem Pittem. Nancy Jennifer sama vychovávala od jejích devíti let, kdy od nich odešel její otec John Aniston. Před třemi lety se Jennifer svěřila médiím, že už je mezi ní a matkou vše v pořádku a blýská se na lepší časy. Nyní se zdá, že jsou si opět vzdálené.

"Nancyn stav se sice zlepšuje, ale pořád je ještě špatně mobilní a její řeč je slabá. Velmi rychle se unaví, takže na dlouhé procházky to také není. Bylo by lepší, kdyby se léčila v kruhu rodinném," poznamenala její ošetřující sestra.

Fotogalerie
7 fotografií