Lindsay byla soudem v Los Angeles poslána zpět do vězení za porušení podmínek, které měla plnit. Nedokončila totiž pobyt v nápravném zařízení, ve kterém měla být za krádež náhrdelníku. Další stání u soudu čeká herečku až 2. listopadu. Všichni ovšem očekávali, že herečku ještě v tentýž den pustí na kauci. Tak se i stalo a Lindsay byla za sto tisíc dolarů opět volná.

Herečka byla letos odsouzena k trestu 360 hodin obecně prospěšných prací v rámci svého trestu za krádež zlatého náhrdelníku. Jenže práci, která jí byla zadána, nevykonala. Měla totiž uklízet v márnici. Místo toho plnila dobročinou práci pro Červený kříž. To jí nakonec soud neuznal.

"Darovanému koni se na zuby hledět nemá," prohlásila soudkyně, která poukazovala na to, že prospěšné práce se mají brát jako dar, který ochrání před jistým vězením. Dále řekla, že se její práce pro Červený kříž nezapočítává do 60 dnů, které si měla odpracovat jinými nařízenými pracemi. Navíc nedodržela ani 35 dnů domácího vězení a z nápravného centra devětkrát utekla.

Lohan dorazila k soudu v bílých šatech, svázaných vlasech do culíku a s minimem make-upu. V tu chvíli zřejmě neočekávala, že by za několik minut mohla sedět ve vězení. Bohužel je Lindsay velmi laxní, co se týče dodržování trestů. A komu není rady, není ani pomoci... Štěstí, že má Lindsay tolik peněz na kontě a může se z vězení vykoupit, 16 hodinám strávených v márnici se ale umíněné děvče nevyhne.

Fotogalerie
14 fotografií