Kutcher se před svou ženou kál v kabalistickém centru během svátku Yom Kippur. Sám ji požádal o nápravu vztahu po provalené nevěře s mladou studentkou Sarou Leal (23). Úsměvné bylo, že jim u jejich usmiřování s Demi asistovali jejich instruktor Yehuda Berg a přítel Eric Buterbaugh.

Pár chtěl své setkání u jezera Cachuma před veřejností utajit. Bohužel pro ně, jim byli paparazzi fotografové v patách, a ani v přírodě mezi lesy si neužili soukromí. Možná tak ani nemohli dát průchod všem svým citům.

Demi se i tak musí cítit hrozně, to ona je v pozici, kdy ji její milovaný člověk zradil a to se těžko odpouští. Navíc v takovém postavení, v jakém se nachází Demi Moore, není lehké něco řešit. Ještě v pátek byla rozhodnuta, že podá žádost o rozvod. Dokonce vše konzultovala se svým právníkem. Nakonec ji Kutcher přemluvil, aby s ním strávila víkend u táboráku.

Stalo se tak v pátek na bohoslužbě, kde byli viděni, jak si povídají a letmo se drží za ruce. Oba stále nosí snubní prstýnky, ale přátelé z jejich okolí tvrdí, že vztah už je dávno mrtvý...

Fotogalerie
15 fotografií