Beyonce po svém vystoupení v televizi vyvolala na internetu vlny diskuzí. I když v televizi o svém těhotenství všechny ujistila a přiznala, že termín porodu má v únoru, objevily se domněnky, že Beyonce těhotenství předstírá. Televizní záběry jejich tvrzení trochu podpírají.

Zpěvačka v růžových pouzdrových šatech ukázala dokonalý tvar vypouklého bříška, když si však sedala, břicho se jí nepřirozeně shrnulo. Vypadalo to, jako by ho měla vycpané „polštářem“.

Pokud je Beyonce opravdu těhotná, proč by zpěvačka nosila falešné břicho? Že by snad byla nespokojená s jeho velikostí? U hvězdy takového formátu by snad těhotenství ani předstírat nešlo, ale trapas s atrapou by byl také velkým soustem pro americké společenské magazíny.

Na internetu se dokonce objevila dvě možná vysvětlení, proč by Beyonce těhotenství mohla předstírat. Buď má sloužit reklamním účelům na podporu prodeje její nové desky, nebo má napravit reputaci jejího manžela rappera Jay-Z, který ji měl údajně podvádět a dokonce před lety zplodit nemanželského syna.

Fotogalerie
10 fotografií