Paparazzi si dvojice všimli v newyorské módní restauraci STK. Když pak ale udeřili na Mehcada, jen se šibalsky usmál a řekl: "Nevím, o čem mluvíte. Nesešli jsme se." Ze začátku ale každý nový pár zapírá, aby si zachoval a zároveň nepokazil nově nalezenou intimitu. A pro Elisabettu jistě také není lehké znovu začínat po dvouletém vztahu s Clooneym, kdy jim byli paparazzi takřka stále na stopě.

Mehcada si můžete pamatovat z role Matthewa Applewhita v Zoufalých manželkách, za kterou dostal ocenění Screen Actors Guild. Kromě hraní mají ale další společnou profesní zkušenost. Stejně, jako se Elisabetta nechala pro organizaci PETA vyfotit nahá, i Mehcad odhalil své tělo v kampani pro Calvina Kleina. A u obou se bylo na co dívat!

Elisabetta nedávno ukázala svou vypracovanou postavu. Láska ke sportu ji zřejmě polapila. Ještě nedávno by se jí však hodilo, kdyby měla stejný talent i na tanec. V americké soutěži Dancing with the Stars však totálně propadla a porotci o ní řekli, že je dřevo. Diváci ji pak vyhodili.

Fotogalerie
8 fotografií