Jodie se před dvěma měsíci rozhodla, že na sobě zapracuje, ale přehnala to. Z krásné blondýny s plnými tvary se stala kulturistka samý sval a šlacha. Dokonce se minulý měsíc účastnila i kulturistického šampionátu v Sheffieldu a skončila na pátém místě! Marsh je se svou postavou nadmíru spokojená a její trenér Tim Sharp je na ni moc pyšný.

"V životě jsem se necítila lépe. Držela jsem dietu a podstoupila tvrdý posilovací režim. Zhubla jsem o čtyři čísla, nabyla čtyři kila svalů a procenta tuku v těle jsem zredukovala z 25 na 10. To vše navíc jen během osmi týdnů. Běžně lidé toto dokáží v rozmezí 6 až 9 měsíců," řekla nadšeně hvězda britské reality show Big Brother.

"S Timem jsem začala cvičit loni v prosinci. Chtěla jsem jen nebýt tak "rozteklá". Zakázal mi chodit na večírky i pít alkohol. Po dvou týdnech v jeho péči jsem zaznamenala změny na svém břiše. Začala jsem milovat své svaly a chtěla jsem víc. Tim je kulturista, takže vše šlo hladce. Před pár týdny jsme se začali připravovat na soutěž a dopadlo to, jak to dopadlo, prostě skvěle! Budu na sobě pracovat dál a uvidíme, jak dopadnu příští rok," svěřila se Jodie. Snad ale brzy zmoudří a přestane si tělo ničit.

Fotogalerie
11 fotografií