V rozvodové bitvě se bude hrát o majetek v hodnotě 290 milionů dolarů. Krutcher se ale na sociální síti Twitter stále obhajuje tím, že by lidé neměli věřit tomu, co se píše. Shodou okolností se ale nyní objevily fotografie, které Ashtona moc nepotěší. Dokazují totiž jeho nevěru a potvrzují výpovědi očitých svědků.

Ashton si odváží z jednoho nočního klubu blondýnku, která je velmi podobná jeho údajné milence Sare na hotel Roosevelt, kde s ní měl strávil noc. Mělo se tak stát před třemi měsíci a Ashton měl Saru umlčet penězi. Údajně po něm chtěla 250 tisíc dolarů za to, že nic neřekne.

Sara doufala, že ji Ashton peníze dá, aby si zachránil manželství s Demi. Jinak by médiím prozradila intimní detaily z jejich společné noci. Nakonec po Ashtonovi zhrzená milenka požadovala šestimístnou částku, nebo by svůj příběh prodala médiím.

Ashton si nakonec zavařil sám. Den před šestým výročím svatby s Demi Moore strávil noc v hotelu Hard Rock v San Diegu s milenkou Sarou Leal. Před tím spolu ještě strávili večer v nočním klubu Fluxx. „Ashton rozhodně nevypadal, že by měl se svou manželkou slavit nějaké výročí svatby,“ řekl jeden z očitých svědků.

Fotogalerie
10 fotografií

Přátelé slavného páru americkému magazínu Star potvrdili, že manželé žijí už nějakou dobu odděleně. "Ashton Demi pravidelně podváděl. Už to přestala snášet. Takový vztah si nezaslouží, proto se rozhodla to ukončit. Každý stejně věděl, že jejich svatba byla něco jako výhodný obchod. O Demi se neustále psalo, jakého si vzala zajíčka, a že se díky ní dostal na výsluní," prozradil magazínu zdroj z hereččina okolí.

K rozchodu se tak schylovalo už dříve. Kutcher často jezdil na zálety do New Yorku. Z nevěry své manželky byl obviněn už podruhé. Před rokem to byla neznámá dívka jménem Brittney Jones (21), která tvrdila, že si užívala sex s Ashtonem v jejich domě v Beverly Hills, zatímco byla Demi Moore pryč. O patnáct let starší Demi se tehdy k nevěře odmítla vyjadřovat.

S manželem Ashtonem byla Demi naposledy veřejně viděna před dvěma měsíci. V posledních týdnech se nevídali a ani si nepsali nebo neposílali fotky a vzkazy na Twitter, jak u nich bylo dříve zvykem. Naopak Demi všem na Twitteru vzkázala, jak se cítí. Vyvěsila tam svou fotografii, na které má zavřené oči se vzkazem „Vidím skrz tebe“. To byla zřejmě poslední kapka v dlouholetém vztahu Demi a Ashtona.