Přelétavost a náhlá vzplanutí nejsou u herečky žádným překvapením. Milenec sem, milenec tam. Kate Winslet v srpnu odjela na prázdniny do Karibiku s jedním milencem, vrátila se však už s novým. Zdá se, že britský model Louis Dowler (35) je už ze hry. Jeho místo po boku Kate Winslet obsadil o dva roky mladší miliardářský synovec Ned Abel Smith.

Ten v srpnu paradoxně přijel na ostrov svého strýce, zakladatele vydavatelství Virgin, aby se vzpamatoval z rozchodu se svou manželkou Elizou. A oklepal se dokonale, jen co je pravda. Útěchou mu byla přítomnost Kate Winslet, s níž se po návratu do Spojených států dal dohromady.

Není jisté, kdy mezi nimi přeskočila pověstná jiskra, dá se ale usuzovat, že Kate a Neda spojil požár, který v sídle během jejich pobytu propukl. Zřejmě mu učarovalo, že se Kate zachovala jako obrovská hrdinka, když zachránila jeho babičku, Bransonovu matku, z plamenů. Snesla ji z druhého patra vily a vynesla ji ven z hořícího domu.

Když hosté po hrůzném zážitku Karibik opouštěli, odjížděla Kate společně s Nedem. Zamířili rovnou do New Yorku. Minulý týden byli spolu viděni na zádušní mši za Bransova otce Teda v Londýně. Když o pár dnů později přebírala Kate v Los Angeles cenu Emmy, na večírku podle přítomných nemluvila o nikom jiném než o Nedovi.

Fotogalerie
7 fotografií