Aniston se posledních několik dní prochází se svou čerstvou láskou ulicemi New Yorku. Chce tak všem ukázat, že jí Pittovy řeči kolem jejich manželství nijak nerozhodily ani neranily. Ten minulý týden prohlásil v rozhovoru pro magazín Parade, že bylo jejich manželství nudné.

"Dříve mi připadalo, že dělám všechno špatně. Snažil jsem se ve filmech hrát postavy se zajímavými osudy, ale sám jsem žil nezajímavý život. Myslím si, že s tím mělo co dělat moje manželství. Zkoušel jsem manželství předstírat, ale nešlo to," řekl otevřeně Pitt.

Jak se zdá, Aniston jeho slova přešla s grácií. S Justinem tvoří spokojený pár a navíc oba očekávají narození prvního potomka. Jennifer si totiž často drží ruce na bříšku a chrání si jej. Justin zase Jennifer láskyplně drží za ruku a občas letmo políbí.

Pitt si ve stejný den vyšel se svou partnerkou Angelinou Jolie na oběd. Pár se sice držel od sebe v menší vzdálenosti, jejich vztah je ale podle Pitta šťastný a pevný. "Jedna z největších a nejchytřejších věcí, co jsem kdy udělal, bylo mít děti s Angie. Je opravdu skvělá máma. Páni, já jsem tak šťastný, že ji mám," svěřil se Pitt.

Fotogalerie
6 fotografií