Modelka tak mužům svými šaty od Emanuela Ungara poskytla minimální prostor pro představivost. Když kráčela po londýnském koberci, všechny přítomné dostala na lopatky. Úžasnou postavu ukázala Abbey pouze šest měsíců po porodu své dcery Sophie. Na akci, kde se volil nejvlivnější a nejšarmantnější muž roku podle magazínu GQ, přišla bez doprovodu svého manžela, fotbalisty Petera Crouche.

Herečka Emma Watson známá ze série filmů o čaroději Harry Potterovi vsadila na drsnější strunu - rocku a punku. Oblékla červené kostkované šaty a doplnila je o černou koženou bundu. Spolu s krátkými vlasy vypadal její outfit dokonale.

Zpěvačka Kylie Minogue si pro tuto příležitost oblékla smaragdově zelený kožich, pod kterým skrývala černé korzetové koktejlky. Jako doplňky zvolila nejlepšího přítele žen - diamanty. Jediná žena, která se ten večer vymykala byla herečka Charlize Theron. Ta si oblékla široké kalhoty do pasu a hedvábnou blůzu s hlubokým výstřihem.

I když ten večer patřil mužům, ženy je svou krásou zastínily. Hlavní cenu večera dostal herec Bradley Cooper. V kategorii herec vyhrál Benedict Cumberbatch, muzikant pak Hugh Laurie, známý jako Dr. House.

Fotogalerie
10 fotografií