Asi nejvíc jeho život změnila manželka Soňa, se kterou se Müller v roce 2001 rozvedl. Iniciátorem rozvodu byla právě ona. A důvod? Richardův nevázaný život. „Jsem přesvědčený, že mě opustila kvůli mým chybám a nevěrám,“ přiznal zpěvák, který se pak ale vzpamatoval a svou manželku chtěl získat zpátky. Jenže marně, Soňa nechtěla.

Jejich rozvod dokonce označil za prohru tisíciletí. „Když jsme se rozešli, vznikla písnička Už asi nie si. Velmi dlouho jsem se snažil, abychom byli zase spolu, a tu písničku jsem napsal, když jsem ale nabyl dojmu, že už to nepůjde,“ prozradil tehdy zpěvák, který má z manželství dvě děti – dospělého syna Filipa a dceru, začínající modelku Emu.

Další láskou Müllera byla zpěvačka Iva Bittová. Zamilovaný zpěvák si ji chtěl vzít i za manželku a všude prohlašoval, že je to láska, kterou dosud nepoznal. Jejich románek ale nečekaně skončil rozchodem přes textovou zprávu.

Třetí ženou a zatím tou poslední je Wanda Volfová. Je oporou zpěváka a stojí při něm i v jeho těžkých chvílích, kdy ho trápí deprese. Všude ho doprovází a pomohla mu dostat se opět na výsluní.

Fotogalerie
10 fotografií