"Reg požádal Amy o ruku a ona samozřejmě řekla:" Ano ". Velmi ho milovala. Nechtěla nic jiného, než se stát jeho ženou a založit s ním rodinu. Chtěla se konečně zbavit všech svých démonů. Oba chtěli strávit budoucnost spolu, tak moc se milovali," řekl tajný zdroj z blízkého Amyna okolí deníku The Sun.

Pár se měl zasnoubit jen několik dnů před její smrtí, svatbu plánovali na příští rok. Amy se s Regem setkala jen dva měsíce po rozchodu s manželem Blakem Fielderem - Civilem. Bohužel svatba se už konat nebude, zpěvačky byla nalezena mrtvá ve svém domě.

Když se Reg dozvěděl o smrti Amy, byl zdrcen. "Za poslední tři dny jsem si prošel peklem. Nedokážu popsat, čím si teď procházím, ztratil jsem osobu, kterou jsem velmi miloval," líčil Reg své pocity.

Fotogalerie
10 fotografií

Během nejtěžších chvílích byl Reg s rodinou Amy Winehouse. K otci Mitchovi měl blízko i během vztahu s Amy a její rodiče k němu velmi vzhlíželi. Zpěvaččina rodina byla z hodného a kultivovaného Rega nadšená. Oproti dřívějšímu manželství s narkomanem a kriminálníkem Blakem Fiedlerem-Civilem, si pro dceru lepšího partnera nemohli přát. Exmanžel jí také přivedl k tvrdým drogám a Reg se snažil Amy přesvědčit, aby se začala zase léčit. Chtěl ji postavit zpět na nohy a znovu nastartovat kariéru. Bohužel jeho práce mu nedovolovala být s Amy každý den, poslední měsíce se věnoval i natáčení svého filmu.

Přesná příčina smrti slavné zpěvačky dosud není známá. Pitva nic neprokázala, proto se nyní čeká na výsledky toxikologických testů, které budou trvat týdny. Rodiče Amy ale tvrdí, že zřejmě zemřela na selhání srdce, s kterým měla poslední měsíce velké problémy. Prodělala několik záchvatů, které si způsobila nadměrným pitím alkoholu.