"Poprvé mi plastický chirurg dal moc velké implantáty. Bylo mi teprve 19 a hodně jsem na nová prsa chvátala," vzpomíná herečka. "Nenapadlo mě se na lékaře předem informovat. Říkala jsem si, že je to chirurg, tak musí být dobrý," přiznává.

Později chtěla Denise chybu napravit a objednala se na novou operaci u jiného odborníka. Jenže nový chirurg jí prsa ještě zvětšil! "Byla jsem zoufalá, ale v té době jsem se právě chystala na natáčení filmu Nebezpečné hry a neměla jsem čas tahat se po soudech," popisuje herečka svou situaci.

Fotogalerie
6 fotografií

Dnes je Denise se svými ňadry konečně spokojená. "To je přesně ta velikost, kterou jsem si přála v 19." Ale sama přiznává, že se situace může kdykoliv změnit. "Teď se mi sice líbí, ale už za rok to může být úplně jinak," říká.

Denise je bývalá manželka herce Charlieho Sheena, se kterým má dvě dcery, Sam a Lolu Rose. Začínala rolemi v televizních seriálech a popularitu si získala jako vesmírná pilotka ve sci-fi Hvězdná pěchota nebo jaderná fyzička v bondovce Jeden svět nestačí.