Rodiče už dokonce navštívili i dům své dcery. Kromě toho, že byly položit květiny, šli se podívat i dovnitř. Z domu si vzali několik věcí na památku a trochu tam poklidili. Otec Mitch pak ještě venku před domem rozdával fanouškům trička s podobiznou své slavné dcery.

V domě na ně po chvíli ale začal doléhal smutek, proto se rozhodli pro oslavu v Amyně oblíbeném klubu Jazz After Dark in Soho. Mitch a Janis pozvali nejbližší přátele zpěvačky, dorazil i její přítel, režisér Reg Traviss. Zavzpomínat na Amy přijela i její nejbližší kamarádka Kelly Osbourne, která si do vlasů uvázala velkou růžovou stuhu, tak jak to dělala Amy.

Přátelé a nejbližší Amy se sešli v jejím oblíbeném jazzovém klubu
Autor: Profimedia.cz

Stále se neví, na co přesně Amy Winehouse zemřela, její rodina má ale jasno. Zpěvačku nezabila kombinace drog a alkoholu, ale naopak právě jejich prudké vysazení a pokus o abstinenci. Zdroj blízký rodině řekl: "Celá rodina je přesvědčená, že abstinence uvrhla Amyino tělo do takového šoku, že to jednoznačně způsobilo její smrt."

Své přesvědčení o příčině smrti Amy vyjádřil zpěvččin otec v řeči na jejím pohřbu: "Lékaři jí vysvětlovali, že musí přestávat pomalu, ale řekla mi, že to nedokáže. Muselo to být všechno, nebo nic, tak přestala úplně."

Pravá příčina smrti Amy Winehouse nebude známa ještě nejméně několik týdnů, kdy se bude čekat na výsledky toxikologických testů.

Fotogalerie
17 fotografií