Fernando Flores pracoval pro Britney Spears od února do července 2010 a doposud se z toho prý léčí. Za výlohy, které musel zaplatit při vyrovnávání se s psychickými problémy, požaduje od zpěvačky přibližně 170 milionů korun. To však právníci Britney razantně odmítají. Tak přišel Flores s těžším kalibrem. Zpěvačku chce svými řečmi totálně položit.

"Celé dny se nekoupala, neupravovala se. Neví ani, co je deodorant. Pořád chodila bosa. Často užívala drogy," rozpovídal se pro veřejnost bodyguard o matce dvou dětí. To ale není všechno.

Nabízela se mu

V soudním spisu je i uvedeno, jak přesně se snažila Britney Florese svést. "Nahnula se ke mně přes stůl a vypadlo jí pravé prso. Měla na sobě jen krajkové šaty. Pak udělala pár kroků a schválně jí upadl zapalovač. Lascivně se ohla přímo před mým obličejem. Viděl jsem všechno. Teď z toho mám psychické problémy, doteď trpím úzkostí a depresemi," byl až neuvěřitelně přesný v žalobě.

I když to zpěvaččini právníci popírají a Florese nazvali lhářem, Britney byla fotografy často nachytaná v dost zanedbaném stavu. Neučesaná, nebo s nedbale nasazenou parukou, v roztrhaném tričku a bez podprsenky, to není pro její fanoušky žádné překvapení.

Fotogalerie
14 fotografií