Malou nápovědou vám může být její o šestnáct let starší manžel a pětiletá dcera, která je nejsledovanějším dítětem světa.

Jistě jste už uhodli, že ženou, která svým zjevem děsila hotelové hosty u bazénu v Miami na Floridě, je dvaatřicetiletá Katie Holmes, manželka herce Toma Cruise (49) a matka mediálně známé Suri.

Kate už to s hubnutím opravdu přehání.
Autor: profimedia.cz

Na kost vyhublá postava herečky vyvolává už delší dobu spekulace o tom, že trpí anorexií či bulimií. Vpadlé břicho, trčící žebra a absence ženských tvarů zavdávají příčinu mnoha dohadům. Povislá kůže zas svědčí o rychlém váhovém úbytku. Během posledních dnů hubne herečka doslova pře očima. Sama Kate však popírá, že by měla jakýkoliv problém. Zkrátka jen "zdravě" jí a nemá na svém těle zbytečný ani gram tuku.

Možná se jí dotkla zpráva, která nedávno obletěla celý svět. Kvůli vystouplému bříšku se v ní spekulovalo o možném těhotenství. Herečka proto zřejmě "nasadila" radikální očistnou kůrou Purification Runedown, kterou doporučuje scientologická církev, jíž jsou s Tomem členové. Jde o poněkud extrémní detoxikační program, trvající i několik týdnů, který je podle slov lékařů životu nebezpečný.

Během něj tráví člověk v horké sauně až pět hodin denně po dobu pěti týdnů, cvičí, konzumuje velké množství vitamínů (především niacinu) a pije směs rostlinných olejů. Po jeho absolvování by mělo být tělo zdravé, zbavené všech jedů. Příliš zdravým dojmem však herečka nepůsobí. Doufejme, že dostane rozum dřív, než bude pozdě.

Fotogalerie
16 fotografií