Přestože rozvod manželé, jejichž majetek se odhaduje přibližně na 6,5 miliard korun,  oficiálně ohlásili v pátek, Jennifer se bez Marca objevila už na udílení cen BAFTA, kde se setkala s vévodou a vévodkyní z Cambridge. Doprovod jí dělala matka a Jen už se ani neleskl na ruce snubní prsten. Vzdala to. Ačkoliv zoufale nechtěla třetí rozvod, nemohla už dál snášet majetnickou povahu Anthonyho.

Dlouhotrvající problémy

Jejich problémy začaly už tři roky po svatbě, tedy v roce 2007. Často se prý hádali, protože Jennifer si ráda dělala vše po svém, ale Marc jí chtěl pořád radit a kontrolovat ji.

Zpěvaččin stylista Phillip Bloch řekl v sobotu v noci v exkluzivním rozhovoru pro Daily Mail. "Není to překvapení. Pořád ji kontroloval. Nejdřív se jí to líbilo, ale potom už toho na ni bylo moc."

V roce 2008 se k nim do New Yorku přistěhovala hereččina matka, aby se starala o novorozená dvojčata. A vyvstaly další rozpory. Nemohli se dohodnout, kde budou žít. Jennifer měla svůj život v L.A., měla zde práci a dům v Malibu. Nechtěla se odtamtud stěhovat, ale Marc miloval New York, kde také dlužil na daních, což Jen dlouho netušila. Nakonec se zpěvačka rozhodla do New Yorku přestěhovala, aby zkusila manželství naposledy zachránit. Nepovedlo se, třetí rozvod v jejím životě právě probíhá. Uvědomili si, že kvůli dětem nefunkční manželství nemá cenu udržovat.

Fotogalerie
13 fotografií