Peter Krause se možná docela těšil, když dostal v práci za úkol zapojit nový zvukový systém v domě sexy herečky Sharon Stone. Jenže věci nabraly doslova úplně jiný spád, když dělník uklouzl po zablácené zemi na hereččině zahradě. Krause se snažil chytit v pádu za plot, ten jej ale neudržel a muž spadl z výšky téměř čtyř metrů na zahradu souseda.

Krause si poranil koleno a po úrazu mu zůstaly trvalé následky. Proto se rozhodl z herečky vytáhnout, co se dá, a zažádal ji o odškodné. Jako kompenzaci za bolest a ušlý zisk požadoval skoro 11 miliónů korun!

Sharon Stone ale jakoukoliv zodpovědnost odmítla. U soudu tvrdila, že se muž zranil jinde než na jejím pozemku. Jako důkaz předložila fotografie svého plotu. Ten neodpovídal popisu, který dělník soudu podal.

Losangeleský soud ale dal za pravdu dělníkovi a uznal slavnou star vinnou z nedbalosti. Podle znalce Stone nezajistila dostatečně bezpečnost stavby a ochranu před pádem. Nařídil zaplatit odškodnění ve výši 232 tisíc liber, tedy asi 4 milióny korun.

Hvězda se ale nehodlá vzdát a uvažuje o tom, že se proti rozsudku odvolá. Na čí straně je pravda, můžeme tak jen těžko hádat. Snaží se vychytralý dělník utrhnout si neprávem část hereččina pohádkového majetku, nebo lakomá hvězda odmítá přijmout zodpovědnost za svou chybu?