Dceru Harper Seven porodila Victorie minulou neděli a od té doby se nevěnuje ničemu jinému než péčí o ni. Na rozdíl od svého manžela Davida Beckhama, který se s radostnou událostí podělil se svými fanoušky na Facebooku, Victorie mlčela.

Až nyní několik dní po porodu projevila čtyřnásobná matka své city na veřejnosti. Vzkaz napsala na Twitter. Beckham přiznala, že se znovu zamilovala. "Harper je nejkrásnější holčička jakou jsem kdy viděla, znovu jsem se zamilovala. Všichni se cítíme tak požehnaní a chlapci svou sestřičku moc milují!"

Bývalá Spice girl porodila dceru Harper v 7:55 hodin v neděli ráno pomocí císařského řezu. Narození dcery oznámil David Beckham na Facebooku. "Jsem velmi pyšný a s radostí oznamujeme narození naší dcery Harper Seven Beckham. Vážila tři a půl kil a je zdravá, narodila se v 7:55 ráno, tady v LA. Victoria je na tom velmi dobře a její bratři jsou rádi, že mají malou sestřičku. "

Fotogalerie
11 fotografií

O tom, proč dceru Beckhamovi pojmenovali Harper Seven se vedla dlouhá diskuze. Britskému listu Daily Mail nyní rodinný přítel vyzradil, kdo s tak neobvyklým jménem pro holčičku přišel.

"Victoria a David si to jméno zamilovali, ale vlastně to byli jejich chlapci, kteří s tím přišli. Victorii se to líbilo, protože je to prastaré anglické jméno, přestože se Harper narodila jako Američanka, bude mít vždy anglické kořeny."