Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Britney Spears má sexy mámu!

14. července 2011 | 21:47

Lynne Spears (56), matka slavné zpěvačky Britney Spears (29), je nyní babičkou na plný úvazek. Lynne ovšem neplete u kafíčka svetry pro svou drobotinu a nekyne se slovy, že už na to má přece věk. Její postavu by jí mohla závidět leckterá dvacítka včetně její dcery!

V černých jednodílných plavkách se Lynne předvedla v dallaském hotelovém bazénu, kde se skvěle bavila se svými třemi vnoučaty. A zatraceně jí to seklo.

Chlapci Sean Preston (5) a Jayden James (4) jsou synové Britney, která právě obráží koncerty na turné s novou deskou Femme Fatale. Na rukou však hrdá babička nosila i tříletou Maddie Briann Aldridge, jejíž matkou je Lynnina druhá dcera. Sestra Britney Jamie Lynn (20) se také rozhodla v USA prorazit a je nutno podotknout, že se jí jako zpěvačce daří.

I když se Lynne zhostila své úlohy více než dobře a odpoledne v bazénu si s dětmi náramně užívala, má to vše i své stinné stránky. Děti s babičkou nadšeně pózovaly fotografům a všichni okamžitě začali srovnávat matku s dcerou. Ne celé čáře Lynne se svou sexy postavou Britney rozdrtila. Ta se snad se svými pár kily navíc neurazí, jejich vztah by totiž mohl znovu ztroskotat jako v letech 2006-2007. Jak Lynne řekla ve své knize, znovuvybudování vztahu bylo velmi těžké.

Autor: evak