Fotka slavného páru na míči vypadá opravdu přesvědčivě. Jelikož oba dvojníci neukjazují tvář přímo do objektivu. Navíc i postava, vlasy a profil u Victorie dokonale sedí. U Beckhamova dvojníka je to zase charakteristické tetování na rukou a účes. Fotka by měla zobrazovat Beckhamovi, jak se připravují na porod a trénují správné dýchání.

Na další fotce je Victoria zobrazena s knihou, ze které si vybírá jméno pro holčičku. Na tabuli jsou napsány takové návrhy jako je Benditlike, Gucci nebo Santa Monica. Zatím co Victoria si čte knihu s názvem 1000 dívčích jmen, David listuje knihou Oblíbená americká jména. Victoria spojek knihy 1000 Girl jména, zatímco David čte Ameriky Oblíbené dětská jména.

Fotogalerie
7 fotografií

Snímky jsou pořízené fotografem celebrit Alisonem Jacksonem. Fotograf se stal slavným poté, co vyfotil princeznu Dianu s milencem Dodim Al-Fayedem. Jackson přiznal, že přípravy na focení zabraly mnoho času.

"Není lehké sestavit seznam toho, co je potřeba, musíme se obrátit na různé odborníky, sehnat oblečení, paruky, správný make-up a samozřejmě pár, který nám bude stát modelem. Navíc je to velmi nákladné a přípravy s tvorbou trvají až dva měsíce," svěřil britskému Daily Mirror fotograf.

Pravá Victoria Beckham a matka tří synů Cruze (6), Romea (8) a Brooklyna (12) se nyní pečlivě chystá na narození vytoužené dcery. Porodit by měla 4. července.