1. Které celebrity jsou pozvané? Z Hollywoodu se na knížecí svatbu chystají herecká esa jako Mel Gibson (55), Roger Moore (83) nebo Demi Moore (48). Mezi hosty nebude chybět módní návrhář Karl Lagerfeld (77), tenista Boris Becker (43) či slavná plavkyně a velká přítelkyně nevěsty Franziska van Almsick (33). Na svatbě by měla být přítomna i česká modelka Tereza Maxová (39), která v Monaku dlouhodobě žije.

2. Kde budou novomanželé bydlet? Palác, do kterého se novomanželé nastěhují, zaručuje nejlepší výhled v Monaku. Pár bude mít k dispozici komnaty v jednom z hlavních křídel knížecího sídla.

3. Co bude jiné oproti poslední svatbě Rainiera III. s Grace Kelly v roce 1956? Rainier s Kelly měli poněkud skromnější svatbu. Na obřad, který se konal v katedrále sv. Mikuláše, dorazilo na 700 hostů. Albert s Charlene, kteří se budou brát na nádvoří paláce, jich očekávají 4000!

4. Jaké bude slavnostní svatební menu? Známý francouzský kuchař Alain Ducase vykouzlí středomořské menu se sedmi druhy čerstvě chycených ryb a sedmnácti druhy zeleniny ze zahrady knížecího domu.

5. Jaký titul bude mít Charlene po svatbě? Explavkyně získá titul kněžna Monaka. Zajímavé je, že ve francouzštině bude oslovována princezna Charlene.

Fotogalerie
5 fotografií