Podle šéfredaktorky magazínu Tiny Brown by dnes byla Diana na Facebooku přítelkyní své někdejší nemesis Camilly Parker-Bowles (60), měla by 10 milionů následovníků na Twitteru a byla v »komplikovaném« vztahu. Na počítačově upravené obálce Newsweek je k vidění jen s několika vrásky a stále s krásnou hubenou postavou.

Manželka jejího syna prince Williama (29), vévodkyně z Cambridge Catherine (29) jí věnuje obdivující úsměv. Brown ve svém článku napsala, jak by asi Dianin život vypadal dnes. Podle novinářky by žila v New Yorku a znovu se dvakrát provdala. Odkopla by svého přítele Dodi Al-Fayeda (†42), který zemřel při srpnové nehodě v roce 1997, která si vyžádala i Dianin život.

Fotogalerie
15 fotografií

„Není pochyb o tom, že by si nechala píchat do brady botoxové injekce a ruce měla pevné z posilování ve fitness centru“, tvrdí Brown. Diana by se již dávno udobřila s vévodkyní Camillou a přátelila se s princem Charlesem (62.) Její nejlepší kamarádkou by pak byla Carole Middleton (56), matka její snachy. Kate by si Diana oblíbila, i když by její popularita byla pravděpodobně ohrožena rostoucím zájmem veřejnosti právě o Williamovu novomanželku.

A jaká by podle Brown, autorky knihy Kroniky Diany a známe provokatérky princezna byla v padesáti? „Stále by vypadala skvěle, to je dané,“ Prohlásila. Noviny Los Angeles Times si kladou otázku, jaké že to článek od Brown vlastně je. „Šokující, vynikající nebo nezajímavě laciné?,“ píší.