Hvězdný pár Angelina Jolie a Brad Pitt se konečně rozhodli pro svatbu a prý to nebude žádná skromná záležitost. Magazínu InTouch to prozradil jejich blízký zdroj. Pár už prý má stanovené i přesné datum svatby, a sice na letošní 23. září. Obřad by se měl konat na jejich panství v malebné vesničce Correns ve francouzském Provence v soukromé kapli. Vesnička je jejich druhým domovem.

Na seznamu hostů už jsou taková jména jako Gwen Stefani, Mick Jagger, zpěvák z U2 Bono a mnoho dalších celebrit. Herečce by měl šít svatební šaty návrhář L'Wren Scott, prstýnky má na starosti Robert Procop. Za svědky si pár vybral Bradova bratra Douga a Angelininu asistentku a její  blízkou přítelkyni Holly Golino.

Přemluvily je děti?

Před pár měsíci se nechal Brad slyšet, že všechny jeho ratolesti na něj tlačí, aby už konečně požádal jejich matku o ruku. Vypadá to, že Brada obměkčily a jejich přání bylo konečně vyslyšeno.

„Děti se ptají na svatbu. Znamená to pro ně hodně. Je to něco, nad čím bychom se měli zamyslet,“ citoval herce The Sun.

Pro slavný pár nebude svatba žádná premiéra. Pitt už byl ženatý s herečkou Jennifer Aniston, kterou opustil právě kvůli Jolie, a Angelina prožila velmi divoké manželství s hercem Billym Bobem Thortonem.

Fotogalerie
2 fotografie