"Všechny zuby mu vypadaly na večírcích," prozradila jedna z jeho kamarádek - pornohvězd, Káči Jordan (22) pro Daily Mail. "Vždy pouze konstatoval: Prokleté porcelánové zuby... je to odpad. Řekl, že je musí nahradit zlatými." A to se brzy stalo. Hercovi tak zřejmě nevadí, že jeho pusa plná zlata působí neesteticky.

Americký herec Charlie Sheen a tvůrci pořadu Dva a půl chlapa se nyní dohadují, jestli jsou stále otevřené dveře pro hercův návrat do jednoho z nejpopulárnějších komediálních seriálů USA.

Televize Warner Bros. odmítá Sheenovo tvrzení, že studio jedná o jeho návratu, a dává jasně najevo, že není žádná šance, aby se vyhozená hvězda vrátila zpět do pořadu. Ale Sheenův právník namítá, že tento týden se jedná o Sheenově návratu do role starého mládence v seriálu. Sheen, dříve nejlépe placený herec americké televize, byl vyhozen v březnu ze seriálu televize CBS poté, co veřejně kritizoval studio a spolutvůrce pořadu Chucka Lorrea.

Fotogalerie
7 fotografií

Herec, který v současné době podniká turné se svým bizarním pořadem Moje drsné torpédo pravdy: Porážka není volba, řekl, že jedná s bývalými šéfy a že je 85procentní šance na návrat. "Tato prohlášení nejsou pravdivá. O Sheenově návratu nebo jeho zapojení do seriálu žádná jednání nebyla, žádná jednání nejsou a nebudou," napsali právníci společnosti Warner Bros. hercovým právníkům.

"Je to směšné. Samozřejmě, že jednání byla," řekl Sheenův právník Marty Singer časopisu Hollywood Reporter. "Naposledy v úterý se jednalo o Charlieho návratu a všichni u toho byli," řekl Singer, aniž upřesnil, kdo všechno u jednání byl.

Minulý měsíc se objevily nepotvrzené zprávy, že šéf CBS Les Moonves chce Sheena zpátky. Ale čtvrteční dopis od společnosti Warner Bros. zřejmě maří všechny naděje na usmíření s Sheenem, který nadále uráží své bývalé šéfy a některé své bývalé kolegy.

Sheen byl v minulých dvanácti měsících na protidrogové a protialkoholické léčbě a byl souzen za napadení své tehdejší manželky, které prý vyhrožoval zabitím. Warner Bros. a CBS se ještě nevyjádřily, zda uvedou znovu Dva a půl chlapa v jiném formátu nebo s jinými herci v příští sezoně 2011-2010, která začíná v září. Na rozhodnutí mají čas do poloviny května, než hlavní televizní síť představí upoutávky na program nové sezony.