Nikole Kidman se stýská po dětech, které adoptovala s bývalým manželem Tomem Cruisem. Při rozvodu si osmnáctiletá Isabella a patnáctiletý Connor vybrali život otcem. "Přála bych si, aby žily se mnou," povzdechla si pro magazín Hello Kidman.
Isabella a Connor, žijí s Tomem Cruisem, jeho třetí ženou Katie Holmes a jejich čtyřletou dcerou Suri. Katie děti brzy přijaly za vlastní a začaly jí říkat "mami".
Nicole Kidman od rozvodu v roce 2001 stále lituje, že děti nevychovává ona. "Žijí s Tomem, což byla jejich vlastní volba. Moc ráda bych je měla u sebe, ale co můžu dělat?" lituje jejich rozhodnutí Kidman. Je nešťastná, že V životě dětí hraje jen velmi malou roli.
Po vlastním dítěti dlouho toužila. Přestože se s Tomem o dítě pokoušeli, nepodařilo se. Až se svým současným manželem Keithem Urbanem, australským zpěvákem, se jim narodila krásná holčička Sunday Rose. "Je to úžasná věc mít ve třiačtyřiceti dvouleté dítě," řekla Kidman.

Isabella a Connor žijí s Tomem Cruisem, jeho třetí ženou Katie Holmes a jejich čtyřletou dcerou Suri. Katie děti brzy přijaly za vlastní a začaly jí říkat "mami".

Nicole Kidman od rozvodu v roce 2001 stále lituje, že děti nevychovává ona. "Žijí s Tomem, což bylo jejich vlastní rozhodnutí. Moc ráda bych je měla u sebe, ale co můžu dělat?" mrzí Kidman jejich volba. Je nešťastná, že v životě dětí hraje jen velmi malou roli.

Po vlastním dítěti dlouho toužila. Přestože se s Tomem o dítě pokoušeli, nedařilo se. Až se svým současným manželem Keithem Urbanem, australským zpěvákem, se jim narodila krásná holčička Sunday Rose. "Je to úžasná věc mít ve třiačtyřiceti dvouleté dítě," řekla Kidman.