I hvězda občas spadne na zem a to se právě stalo legendárnímu básákovi z liverpoolského kvarteta Beatles - Siru Paulu McCartneymu. Během dlouhých ovací po jeho koncertu v brazilském Sao Paulu McCartney pobíhal z jednoho konce pódia na druhý a vesele se loučil s bouřícím publikem čítajícím 67 000 hlav.

Ale co čert nechtěl, Paulovi se v neopatrnosti zamotaly nohy do kabelů a ten k překvapení všech diváků, kteří ho sledovali na obrazovce, hodil tygra rovnou na zem a zakutálel se k směrem k bicí soupravě!

Hrozivě vyhlížející pád se však obešel bez viditelného zranění a vitální osmašedesátiletý Brouk ihned vyskočil na nohy a zamával publiku. To jeho nechtěný komediantský kousek ocenilo ještě bouřlivějším potleskem. Celou situaci zaznamenal amatérský kameraman a nahrávku zveřejnil na YouTube.

Video
Video se připravuje ...

McCartney k hrůze publika na podiu zakopl, ale naštěstí se mu nic nestalo. /Youtube/

"Miluji jihoamerické publikum!" říká Paul

Paul McCartney se v Brazílii neukázal dlouhých 18 let, před týdnem odehrál koncert v Rio de Janeiru. Jedna z jeho zastávek byla i v Buenos Aires a v neděli a pondělí ho čekaly dva koncerty ve zmiňovaném Sao Paulu. K nehodě došlo při nedělní show.

McCartney Jižní Ameriku doslova miluje: "Vždycky jsem si myslel, že mi v žilách koluje latinsko-americká krev, s místními se ztotožňuji v lásce k hudbě, rytmu a melodii. Vždy cítím silné pouto mezi mnou a obyvateli Jižní Ameriky," cituje jeho slova server DailyMail.

Fotogalerie
5 fotografií