Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Paris Hilton lhala polici, že kabelka s kokainem není její

/
  • Půjde Paris Hilton za kokain za mříže?
    Půjde Paris Hilton za kokain za mříže? (ČTK)
    4. září 2010 ● 19:49

    Poté, co byla dědička hotelového impéria zadržena minulý víkend v Las Vegas a obviněna za držení kokainu, vymyslela si Paris Hilton (29) už několik důvodů, proč droga v kabelce nemohla být její. Bohužel. Lží už bylo tolik, že se v nich zamotává i sama Paris.

    „Kokain? Myslela jsem, že to jsou žvýkačky!“ Tak zněla první verze, když se snažila Paris poněkud neobratně vysvětlit, že o drogách v autě neměla nejmenší tušení. Druhá verze na sebe nenechala dlouho čekat. „Kabelka nebyla moje, já bych něco tak levného nikdy nenosila,“ prohlásila Paris pár dní poté, co ji policie zatkla.

    Rozmazlená dědička si však neuvědomila, že se s novým kouskem od Chanelu pochlubila svým fanouškům na sociální síti Twitter už měsíc před zatčením. „Miluji svoje psaníčko Chanel, které jsem dnes dostala,“ vyťukala 15. července na klávesnici a odeslala na internetovou stránku.

    Teď na to doplatila, pár lidí si na to vzpomnělo a vmetlo to Paris do tváře pár dní poté, co se kála a prohlašovala, že kabelku, v níž byl kokain, si půjčila v klubu od přítelkyně.

    Testy potvrdily, že šlo o kokain

    Policejní hlídka, která zastavila auto s Paris a jejím přítelem Cy Waitsem, si nejdříve myslela, že uvnitř vozu někdo kouřil marihuanu. Až při podrobnější prohlídce v kabelce Hilton našli policisté bílý prášek.

    Laboratorní testy potvrdily, že jde o kokain. Soud s Paris je plánován na 27. října. Pokud se obvinění prokáže, hrozí Paris až čtyři roky vězení.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy