Madonna uspořádala soukromý večírek v předvečer svých 52. narozenin. Distingovaný mejdan se konal v luxusním podniku Shoreditch House v Londýně. Zpěvačka přišla ve stříbrných šatech, síťovaných punčochách na nezbytných jehlách. V ruce svírala psaníčko a obrovský zlatý kříž. Přestože je oddaná kabale, svou katolickou výchovu nezapře – Just like a prayer. Další křížek se Madonně houpal v úžlabině mezi ňadry.

Stejný doplněk zvolila i její třináctiletá dcera Lourdes, která na večírek dorazila společně s matkou a vypadala jako věrná kopie Madonny před několika desetiletími. Oblečená do černé minisukně, koženého saka, vysokých bot, ověšená řetězy. Na mejdanu nechyběl ani Madonnin koloušek, třiadvacetiletý brazilský model Jesus Luz, který ovšem oslavu opustil dlouho před jejím koncem.

Fotogalerie
2 fotografie

Falešné celebrity a maškarní

Není příliš jasné, jestli to byla velká party, nebo jen příprava na ni. Před novináři totiž prošlo jen pár známých tváří – herečka Billie Piper, komediální herec Paul Whitehouse nebo televizní moderátorka Claudia Winkleman. Před podnikem se ovšem objevilo také několik falešných celebrit, které zřejmě měly upoutat pozornost vyčkávajících fotografů.

Proslýchá se, že Madonna chystá další party v následujícím týdnu. Prý by to mělo být velké maškarní v historických kostýmech. Pravděpodobně ji spojí s oslavou desátých narozenin syna Rocca, který měl narozeniny ve středu.