Emma Watson (20), kterou každý zná z Harryho Pottera, se kvůli práci dala ostříhat. Rosie jí však kšeft před nosem vyfoukla. A ke všemu chodí s idolem ženských srdcí Jasonem Stathamem (37). Kdo se má třást další?

Megan jí nedokáže odpustit

Megan Fox před nedávnem prohlásila, že se v dalším díle Transformers už neobjeví. Dlouho se spekulovalo, kdo ji nahradí. Ve hře byly herečky světových jmen. Ani jedna z nich však roli nezískala. Vítězkou se stala mladá Britka Rosie Huntington. Za rozhodnutí byl režisér kritizován. Rosie je modelka a s herectvím nemá žádné zkušenosti. Jediným možným vysvětlením je, že hlavní roli díky svému tělu, které předvádí už několik let pod značkou Victoria’s Secret. Přestože Megan údajně opustila Transformers dobrovolně, nemůže se smířit že ji nahradila právě Rosie. Dokonce se Fox nechala slyšet, že nechápe, proč se couře z Victoria’s Secret dostává takové pozornosti…

Ani krátké vlasy nepomohly

Herečka Emma Watson, která se proslavila jako Hermiona v Harry Potterovi,  změnila svoji image a nechala si ostříhat vlasy. Bylo to údajně nejen kvůli tomu, že potřebovala změnu, ale chtěla se stát atraktivnější pro značku Burberry, jejíž je tváří. Ani to však nepomohlo. Firma se rozhodla udělat změnu ve prospěch hvězdy z Victoria’s Secret. Emmu nahradila Rosie. Ta bude novou tváří i přes to, že za dobu, kdy Watson pro ně pracovala, se stala oblíbenou. Šéfové Burberry se pro modelku rozhodli po tom, co nahradila Megan Fox v Transformers. Ne všichni však s výměnou Hermiony souhlasí. „Emma byla pro firmu obrovským úspěchem. Všichni očekávali, že se znovu stane její tváří,“ prozradil zdroj z okolí britské značky.

Fotogalerie
6 fotografií

A aby toho nebylo málo, ke všemu Rosie ulovila jednoho z nejvíc sexy mužů Hollywoodu. Jason Statham, který všechny okouzlil ve filmu Kurýr, se prý do mladé modelky beznadějně zamiloval.

Bude další veverkou?

Vypadá to tak, že modelka se nezastaví před ničím. Kvůli kariéře je ochotná obětovat cokoli a nezalekla se ani krásné Megan Fox nebo Emmy Watson. Kdo ví, možná zatouží i po roli veverky z Doby ledové, kterou si hned každý oblíbil. Veverko, jdi jí radši z cesty!