Guy Ritchie se s mladinkou Slovenkou, rodačkou z Trenčína, seznámil v Paříži při natáčení reklamy pro společnost Christian Dior. A teď, několik dnů po natáčení, spolu byli spatřeni v Londýně, jak si užívají při noční ´jízdě´!

Michaela jako modelka, která často předvádí spodní prádlo, diváky často uchvacuje svými lepými slovanskými křivkami a blonďatými vlasy. Guye Ritchieho však na kolena dostalo něco zcela jiného - její nos! Ten se totiž lehce vymyká šabloně malých nosíků bezchybných modelek. Je o něco větší a zašpičatělý.

Fotogalerie
4 fotografie

Závratnou modelingovou kariéru Michaela rozjela už v 15 letech, kdy ji v Trenčíně objevil agent. Předtím si však modelka příliš nevěřila. "Mám starší sestru. Já jsem vždy byla takové ošklivé kačátko. Nikdy jsem neměla přítele a štvalo mě, že moje sestra stále chodila s nějakými kluky," svěřila se kráska slovenskému Casu.sk.

´Zamiloval se do mě kvůli nosu...´

"Guy se do mě zamiloval kvůli mému nosu. Řekl mi, ´krása je nudná - miluju tvůj nos´," vyjádřila se modelka pro britský nedělník News Of The World s tím, že k ní byl Ritchie opravdu velmi milý.

Ritchiemu se navíc  její herecký výkon během natáčení po bohu superhvězdy Juda Lawa tak líbil, že jí nabídl více prostoru, než se původně zamýšlelo... "Scénář se nakonec vůbec nedodržel. Natáčela jsem o moc víc, než se původně plánovalo, protože chtěl více vidět, jak hraju. Řekl mi, že ve mě věří a že vypadám výborně," popisuje mladičká modelka Ritchieho zaujetí.

Britský režisér tak po vzoru své exmanželky Madonny zabrousil do vod modelingu a také si našel polovičku, která je o nějaký ten rok mladší... Mezi ním a mladou modelkou je 21letý věkový rozdíl. Na Madonnu však stále nemá. Ji a jejího zajíčka Jesuse Luze totiž dělý celých 28 let!