Ve stejném hotelu, kde bude bydlet předseda poroty Van Damme, je totiž už týden před finále ubytovaná vyvolená dvanáctka dívek. Oproti nim bude ovšem megastar v pražském hotelu The Augustine nocovat v tom nejluxusnějším apartmá, kde noc vyjde na 100 tisíc korun!

Apartmá za 100 tisíc korun!

Apartmá zaujímá tři podlaží. V nejvyšším patře si Van Damme může vychutnat přímo z postele 360stupňový panoramatický výhled na Prahu. V patře pod ložnicí je koupelna, nejnižší podlaží patří vstupnímu pokoji.

Třípatrové apartmá se prodralo mezi 101 nejluxusnějších ubytovacích míst nasvětě. Žebříček vyhlásil americký Elite Traveler Magazine. A zatímco ceny běžných pokojů začínají kolem deseti tisíc korun, výhled z unikátní Tower Suite věže přijde na 100 tisíc korun.Hercovi v bývalém klášteře ze 13. století, který byl přestavěn na luxusní hotel, rozhodně nebude nic chybět.

Van Damme bude nejen předsedou poroty České Miss, ale na finále si vybere i herečku do svého nově připravovaného filmu. O tom, která z dívek se stane Českou Miss a poprvé také Českou Miss World, se rozhodne už 20. března v prostorách Thámovy haly v pražském Karlíně.

Co v apartmá najdete?

*tři podlaží
*40 schodů
*obývák (přízemí)
*koupelna (1. patro)
*ložnice (2. patro)
*celkový prostor má 63 m²

Fotogalerie
5 fotografií