Nedávno oslavili ´porcelánovou´ svatbu, což znamená, že jsou spolu už dvacet let.

Američan Michael byl v 70. letech už jednou ženatý a Jihoafričanka Glynis měla za sebou rovněž manželství, když se v roce 1985 potkali v Londýně na natáčení seriálu Dempsey a Makepeaceová. Brandon připadal Glynis jako nepříjemný, namyšlený Američan. „Byl hlučný, pořád ječel. Měla jsem v té době přítele, a když jsem přišla domů, řekla jsem mu, že ten chlap je noční můra a nemůžu s ním pracovat,“ prozradila herečka. Postupem času se ale do sebe zamilovali.

Fotogalerie
4 fotografie

Když po 30 epizodách skončilo v roce 1986 natáčení, pár se na čas rozešel. V roce 1989 se ale znovu dali dohromady, vzali se a za dva roky se jim narodil syn Alex.

Manželství jim funguje už dvacet let, i když zažilo mnohé výkyvy. Podle Glynis je právě tohle tajemství šťastného soužití. „Michael a já jsme vždycky měli vztah nahoru dolů, vášnivý a výbušný. Pak se rozhodně nikdy nenudíte,“ říká herečka.

Po tolika společných letech se nebrání ani společné práci a klidně by se vrátili do rolí Dempseyho a Makepeaceové. „Vždycky se můžeme vrátit a natočit dvouhodinový speciál,“ směje se Michael Brandon, kterého jsme mohli vidět například i v seriálu Sběratelé kostí.