V luxusním bytovém komplexu, jehož cena se odhaduje v přepočtu na 300 milionů korun, se kromě rozlehlého apartmánu zpěváka skupiny The Rolling Stones nacházela donedávna i obrovská umělecká sbírka, kterou shromáždil Saint Laurent se svým přítelem Pierrem Bergém. Sbírka byla v únoru rozprodána za 373,5 milionu eur, tedy v přepočtu 10,7 miliardy korun.

Fakt, že se Sarkozy zajímá o apartmán v tomto domě, nebyl oficiálně potvrzen. Podle tisku je pochopitelné, že si prezidentský pár hledá vhodnější bydlení než odloučený dům první dámy v milionářské čtvrti Paříže.

Do domu zpěvačky a bývalé topmodelky se prezident přistěhoval před 15 měsíci a od té doby čelí stížnostem sousedů na neustálou přítomnost bezpečnostních složek a vládních vozů, které ruší jejich klidnou ulici. Nehledě na to, že dům vlastní Carla Sarkozyová-Bruniová spolu se svým bývalým partnerem a otcem jejího dítěte Raphaelem Enthovenem.

Nový domov skýtá výhodu pro Sarkozyho, jelikož se nachází nedaleko prezidentského Elysejského paláce. Saint Laurent, který zemřel loni v červnu, navíc patřil k blízkým přátelům současné první dámy Francie.

Podobně vřelý vztah má prezidentova choť podle svého osobního asistenta i s Mickem Jaggerem, se kterým měla poměr od roku 1992. Modelka a zpěvačka italského původu přiznala, že začala vztah s rockovou hvězdou na dovolené v Thajsku v době, kdy jeho žena Jerry Hallová čekala třetí dítě.

Bývalí milenci jsou prý stále v kontaktu jako přátelé. Podle společného známého manželů Sarkozyových Jacquesa Séguela se prezidentský pár jednou v žertu škádlil kvůli Jaggerovi během večeře. "Pokud se jedná o tisk, jsi amatér. Můj vztah s Mickem byl tajemstvím celých osm let. Navštívili jsme všechna hlavní města a ani jednou nás spolu nevyfotografovali," žertovala údajně první dáma.