Poprvé na veřejnosti promluvila o svém vztahu s Gibsonem: "Je to vážné. Já doufám, že náš svazek je pevný a opravdový a vydrží nám!" cituje Oksanu německý Bild.

Fotogalerie
8 fotografií

Zpěvačka pochází z města Rostov na Donu na jihu evropské části Ruské federace. V ruské hitparádě se poprvé objevila už jako třináctiletá. Její aktuální hit se jmenuje "Utro bez tebja" (Ráno bez tebe). Kromě zpěvu se Oksana věnuje také modelingu.

S Gibsonem se poznali loni v létě při natáčení v americkém Bostonu. O jejich lásce říká: "Jsme sice oba velmi rozdílní, ale Mel je dospělý chlap, tak snad ví, co chce. A já také."

Mel nyní stojí před rozvodem, který ho bude stát přibližně 500 milionů dolarů. Vzhledem k tomu, že mu v uplynulých dvou letech byly připisovány nejrůznější zálety, je možné, že se nakonec ze zbytku jeho majetku bude těšit nějaká úplně jiná slečna.

Jednou z žen, která ležela Gibsonově manželce v žaludku, je i Britney Spears. Když se loni utápěla v problémech, Mel ji pozval k sobě, aby jí pomohl. Následovala společná večeře. To už Robyn šílela...