„Nebyl jsem s ní, když odešla. Nemohl jsem poslouchat, jaké má problémy s dýcháním, a tak jsem utekl,“ svěřil se magazínu OK!

Jade podlehla rakovině v neděli 22. března nad ránem. „Poslední dny jsem pokaždé večer uléhal na podlaze vedle jejího lůžka. Chtěl jsem jí být nablízku, abych jí mohl každých deset minut chytit za ruku a přesvědčit se, jestli dýchá. Poslední hodiny jsem to ale nevydržel. Bylo tak depresivní poslouchat, jak nemůže popadnout dech. Odešel jsem do vedlejšího pokoje a u ní zůstala její matka Jackiey.

Jade měla poslední hodiny hrozné halucinace, ve kterých houpala na rukou imaginární dítě a chtěla po všech, aby s ní zpívali ukolébavku. Pak upadla do kómatu. Když Jade odešla, její matka se hlasitě rozplakala. Vběhl jsem do pokoje, svou Jade jsem pohladil a políbil. Pak jsem se totálně zhroutil,“ vzpomíná Jack, který po smrti své manželky zůstal zcela bez prostředků.

Odmítl totiž svou polovinu z 28 milionů korun, které oba dostali od televize a časopisu za reportáž ze své svatby. Všechny peníze tak šly Jadiným synům z prvního manželství Bobbymu (5) a Freddiemu (4). Ti jsou nyní se svým biologickým otcem v Austrálii, aby unikli traumatům okolo pohřbu své matky, který se uskuteční 4. dubna.

Fotogalerie
3 fotografie

Poslední slova synům od Jade (†27): Vždy vás budu milovat!

Jade věděla, že jí do konce zbývají již jen dny, a tak se rozhodla vytvořit svým synům Bobbymu a Freddiemu dárek, aby na ni nikdy nezapomněli. Jedná se o fotoalbum, ve kterém jsou stovky fotografií.

Album uvádí poslední slova, která synům zanechala: „Drahý Bobby a Freddie, tuhle knihu jsem vytvořila, abyste si i jako starší pamatovali, kolik legrace jsme spolu zažili. Tohle jsou moje nejvzácnější vzpomínky. Oba jste důkazem toho, že jsem žila. Vždy vás budu milovat.“ Maminka.