V září, kdy se hvězda Akt X léčila ze závislosti na online pornu, ještě stáli manželé při sobě a tvrdili, že krizi zvládnou. Ve skutečnosti ale už měl David v srdci jinou.

Osmadvacetiletá Edit Pakay pro Mail On Sunday uvedla: "David a já jsme si velmi blízcí a pořád spolu chodíme hrát tenis. Je to výborný hráč. Jemu se líbí fyzicky silné ženy v dobré kondici. Nechci říkat nic, co by mohlo Davidovi ublížit. Nehodlám ani popírat řeči o vztahu. Nevím, co pro něj náš vztah znamená. Nepřitahoval mě hned. Na Davidovi je skvělá jeho inteligence a milý přístup. Je to typ člověka, kterého si zamilujete, čím víc ho poznáváte."

Minulý týden Duchovny se svou chotí oficiálně přiznali prostřednictvím svého mluvčího konec vztahu: "Ve světle pokračujících spekulací týkajících se života a manželství Téy Leoni a Davida Duchovnyho, potvrdil tento pár, že se ve skutečnosti rozešel již před pár měsíci. Dvojice doufala, že se jí podaří tento rozchod udržet v tajnosti v zájmu jejích vlastních dětí," uvádí se v oficiálním tiskovém prohlášení.

Edit Pakay
Autor: collegetennisonline.com

Edit Pakay