Gábina byla jasnou favoritkou Česko Slovenské SuperStar už od počátku finálových kol. Její silný a kvalitní hlas porota obdivovala kolo od kola. Jenže Gábina kromě hlasu mohla zaujmout i hezkou tvářičkou a nádhernou postavou hodnou modelky.

"Jsi krásná ženská a takových jako ty je zde málo," pěl ódy chvály Habera na Gunčíkovou během finálového večera.

I když sama Gábina tvrdí, že kariéru modelky dělat nechce a chce se věnovat jenom zpěvu, z fleku by mohla kde jakou českou manekýnu zastoupit. Dokonce i tu nejvyšší ligu, kterou představuje Haberova manželka Daniela Peštová.

Gábina má stejně svůdné tělo a obličej jako Haberova milá. Velmi podobné slovanské rysy prostě nezapřou. Možná proto celou dobu během soutěže Habera Gábinu podporoval a vyzdvihoval nejen super zpěv, ale i krásu, kterou Gábina každý nedělní večer diváky oslňovala.

Video
Video se připravuje ...

Gábina nenafotí lechtivé fotky a je nezadaná Jan Jedlička

To, že je Gábina pěkný kus ženské, tvrdily i porotkyně SuperStar Helena Zeťová a Gábina Osvaldová, z úst Rytmuse občas také nějaká ta lichotka vylétla. Možná by Gábina ještě měla své úmysly přehodnotit a kromě zpěvu si přivydělávat i na mole. O nějaké nabídky na focení nebo předvádění teď jistě nebude mít nouzi.

Fotogalerie
20 fotografií