Michal si smršť kritiky na svoji osobu nenechal jen tak líbit. „V České republice je svoboda slova, tak si můžu říct, co chci, a pro mě je Rytmus jen obyčejnej člověk, není to žádnej král nebo prezident,“ nesedne si Šeps jen tak z něčeho na zadek.

„Rytmus si hraje akorát na drsňáka, kdyby před něj postavili Akona (jeden z nejznámějších světových rapperů – pozn. red.), tak klečí v koutku a klepe se,“ dodal Šeps, který si stejně jako jeho přítelkyně Alžběta Kolečkářová myslí, že si na něj Rytmus zasedl.

Fotogalerie
6 fotografií

„Přijde mi to hodně neobjektivní, už to opravdu přehnal a je v tom asi jinej problém než jeho zpěv,“ zastala se Michala Kolečkářová. Porotce Rytmus už od začátku soutěže nebyl velkým příznivcem Šepse a jeho reggae, ale hodnocení jeho podání písničky Obchodník s deštěm už opravdu přepískl.

„Přišlo mi to jako utrápený výkon se sedláckou příchutí,“ pustil se Rytmus do zpěváka a tím tak oponoval zbylým porotcům, kterým se výkon líbil. „Šeps začal zpívat, to je pro mě největší překvapení této soutěže, a velice příjemné,“ chválil i největší kat Paľo Habera.