Nejméně hlasů od diváků dostala Klaudia Pappová. Klaudii porota SuperStar jednohlasně nominovala na vypadnutí a jejich slova se později vyplnila. Klaudia patřila mezi nejslabší dívky v soutěži, dá se tedy říct, že vypadla oprávněně, s tím souhlasila i samotná zpěvačka.

"Mělo to tak být, i porota se tak vyjádřila a diváci mě nepustili dále. Nepřišla jsem sem, abych se stala slavnou, ale abych se ukázala. Zpěvačka určitě budu, protože zpívám od malička a s láskou," řekla Pappová, která neudržela nervy a rozbrečela se.

Druhá dívka, která SuperStar opustila, je Monika Povýšilová. Monika byla mezi dívkami velkou favoritkou. Rozhodně měla jeden z nejlepších hlasů v soutěži. "Bude mi to všechno hrozně chybět, ale budu na sobě dál makat," řekla stručně Monika.

Fotogalerie
8 fotografií

Kdo měl dnes vypadnout podle porotců?

Rytmus: "Měla by vypadnout Klaudia Pappová, byl to nejfalešnější výkon ze všech, poté Celaste Buckingham, protože je to dětské karaoke."

Gábina Osvaldová: "Petr Ševčík začal s hvězdným startem a nyní se mu zamotává hřeben."

Helena Zeťová: "Klaudia Pappová, je to nejslabší holka a nezvládá to tady. Pak Petr Ševčík, nezvládá techniku zpívání."

Palo Habera: "Jednoznačně by měla vypadnout Klaudia Pappová, kvalita hlasu zaostává za ostatními. A pak Celeste Buckingham, je nevyzpívaná."