"Ano, je to tak, moje firma TATA sa bude starat o finalisty a vítěze SuperStar. Myslím si, že je to důkaz toho, že je na trzích, kde působí, úspěšná, a proto si jí majitel licence na pěveckou show vybral. Mezi finalisty je deset velmi zajímavých lidí, se kterými bych uměl velmi dobře spolupracovat. Moje společnost dokáže lidi prosadit jak na česko - slovenském trhu, tak i zařídit angažmá v zahraničí," netají se smělými plány s letošními finalisty SuperStar Slávik.

864223:gallery:true:true

A že to myslí opravdu vážně, dokazuje tím, že dal dohromady hvězdný tým autorů. V něm nechybí například Tal Bachman, jehož song She´s So High se stal celosvětovým megahitem.

"Tal je jeden z největších světových hitmakerů. Je pro mne ctí, že jsem ho ke spolupráci domluvil," pyšní se Slávik. "S Talem do Prahy přijedou i americký producent Carmen Rizzo, který byl dvakrát nominovaný na Grammy, a jeden z nejlepších klávesistů na světě Jamie Muhoberac. Nejdřív se se všemi finalisty soutěže seznámíme osobně, a pak můžeme začít spolupráci," plánuje slovenský producent. Slávikova agentura ve spolupráci s agenturou Brainzone má s účastníky velké plány a vidí v nich dlouhodobou perspektivu.

Fotogalerie
5 fotografií